Bespaar tijd en geld
één aannemer voor uw elektricteit, sanitair, verwarming, ventilatie en zonnepanelen

Verwarming

Installatie en onderhoud van verwarmingsketels

Gas

Zorgeloos verwarmen op aardgas, milieuvriendelijk en betaalbaar door onze ruime selectie van hogerendementsketels. Een voordeel is dat u nooit zonder gas kan komen te zitten.

Mazout

Een betrouwbare energiebron, alternatief voor gas indien gas niet ter beschikking is. Een mazoutvoorraand in de vorm van een tank is vereist.

Warmtepomp

Een warmtepomp haalt zijn energie uit de lucht of uit de grond, in combinatie met zonnepanelen kan u als het ware zelfvoorzienend zijn in energie, zonder afhankelijk te zijn van fosiele brandstoffen.

Warmwatervoorziening

Zonneboilers

De zon is één van de meest rendabele en tergelijkertijd meest milievriendelijke energiebron die vandaag de dag beschikbaar is. Een installatie met zonnecollectoren kan een eensgezinswoning tot 60% van de noodzakelijke warmwaterproductie leveren.

Radiatoren

Standaardradiatoren in plaatstaal van verschillende Europese merken met snelle levertermijn. Designradiatoren in mooi afgewerkt staal of aluminium.

Vloerverwarming

Wij hebben vele jaren ervaring in het plaatsen van vloerverwarming: een energiezuinige en heel aangename manier om uw leefruimte te verwarmen.